FAO UN i SPITS

Izveštaj o projektu FAO UN i SPITS u emisiji ZNANJE IMANJE

PREDAVANJE PLUS –
ZELENA BAŠTA – SARAORCI

Na molbu članova Poljoprivredne zadruge Zelena Bašta, koju je osnovalo pet porodica, sa željom da unapredi i osavremeni svoju…

OSMO PREDAVANJE I OBUKA – ČAČAK

Na Agronomskom fakultetu 6. juna 2024. u Čačaku održano je poslednje predavanje u okviru projekta FAO-SPITS 2024…

SEDMO PREDAVANJE I OBUKATRSTENIK

U opštini Trstenik, u Stopanji 31. maja 2024. odžano je još jedno predavanje na temu integrativna zaštita u povrtarstvu, ali na…

ŠESTO PREDAVANJE I OBUKALESKOVAC

Drugo predavanje na temu Integrativna proizvodnja povrća u zatvorenom prostoru održano je 24.05.2024. u Poljoprivrednoj…

PETO PREDAVANJE I OBUKA –
ZEMUN

Održano je prvo predavanje o efikasnoj i ekološkoj primeni pesticida u povrtarstvu u zatvorenom prostoru. Prof. dr Nebojša…

ČETVRTO PREDAVANJE I OBUKA – POŽAREVAC

U sali Poljoprivredne savetodavne stručne službe u Požarevcu, održano je predavanje o efikasnoj i ekološki savesnoj primeni…

TREĆE PREDAVANJE I OBUKA – SMEDEREVO

Održano predavanje prof. dr Novice Miletića u Smederevu o efikasnoj primeni pesticida u sektoru voćarastva, u okviru Projekta…

DRUGO PREDAVANJE I OBUKA – ČAČAK

Završeno je drugo predavanje i obuka o efikasnoj primeni pesticida u sektoru voćarstva, u okviru Projekta FAO i SPITS-a…

PRVO PREDAVANJE I OBUKA –
ŠABAC

Početak obuke poljoprivrednika u Srbiji po Projektu FAO u organizaciji Saveza poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije…

EFIKASNA I EKOLOŠKI SAVESNA PRIMENA PESTICIDA U KONCEPTU ODRŽIVE POLJOPRIVREDE

Publikacija ,,Efikasna i ekološki savesna primena pesticida u konceptu održive poljoprivrede’’ se bavi principima zaštite ratarskih useva i principima kontrole bolesti i štetočina u voćarstvu, proizvodnji povrtarskih useva na otvorenom polju i proizvodnji glavnih povrtarskih useva u zaštićenom prostoru. Publikacija će služiti pri realizaciji obuka za proizvođače u sektoru ratarstva, voćarstva i povrtarstva.
Publikaciju možete preuzeti klikom na LINK